160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Taylandlı turistler Nemrutun zirvesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taylandlı turistler Nemrutun zirvesinde
Abone ol
Kommagene Uygarlığının Merkezi, 2 Bin 206 Metre Yükseklikteki Nemrut Dağı Kış Aylarında Da Turist Ağırlamaya Devam Ediyor.

Kommagene Uygarlığının merkezi, 2 bin 206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı kış aylarında da turist ağırlamaya devam ediyor.

Yaz aylarında her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Adıyaman’da ki Nemrut Dağı, kış aylarında da turistlerin ilgi odağı oldu. UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan Nemrut Dağı, kar nedeniyle beyaza büründü.

Devasa heykellerin bulunduğu ve kar altındaki Nemrut Dağı, kış aylarında son olarak Taylandlı bir gurubu ağırladı. Nemrut Dağı’na hayran kaldıklarını dile getiren Taylandlı turistler, Nemrut Dağındaki heykellerin muhteşem olduğunu ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraşta badem ağaçları çiçek açtıÖnceki Haber

Kahramanmaraşta badem ağaçları çiçek açt...

Yaş almış vatandaşlar, aktif yaşlılık ve yaşlılık evreleri hakkında bilgilendirildiSonraki Haber

Yaş almış vatandaşlar, aktif yaşlılık ve...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar