160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tavşanlılı Ercan Bahadır, Yozgatspor ile anlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tavşanlılı Ercan Bahadır, Yozgatspor ile anlaştı
Abone ol
Yozgatspor, Ercan Bahadır Ile Anlaştı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde doğan Ercan Bahadır, futbola Çukurköyspor’da başladı.Daha sonra Pursaklarspor’da oynamak üzere sözleşme imzalama aşamasında çapraz bağları kopunca futbola uzun süre ara vermek zorunda kaldı.

İlk üniversitesini Giresun’da tamamlayan Bahadır, ardından Bu süreçte futbola tekrar döndü Giresun’da ve Tavşanlı’da çeşitli takımlarda oynadı.

İkinci kez çapraz bağları kopan Bahadır futbolu tamamen bırakıp Yozgat Bozok Üniversitesi spor bilimleri fakültesinde eğitim gördü ve antrenörlük yapmaya karar verdi.Hedeflerinin arasında Yüksek lisan yaparak akademisyenlik ve antrenörlükde devam etmek var.

Yozgatspor ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan Bahadır, yaptığı açıklamada, "Yozgatspor, Yozgat’ın en köklü kulübü. Hedefimiz, takımı tekrardan ait olduğu yere getirmek. Kaliteli ve genç bir kadromuz var. İnşallah şampiyon olarak tamamlayacağız" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NEÜde Mevlevi Mukabelesi ve ‘Gel Fotoğraf Sergisi Önceki Haber

NEÜde Mevlevi Mukabelesi ve ‘Gel Fotoğra...

Bursada selin yaraları sarılıyor Sonraki Haber

Bursada selin yaraları sarılıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar