24 Ocak, 2025, Cuma
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tatvanda futbol turnuvasının şampiyonu Eczane Sarf oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tatvanda futbol turnuvasının şampiyonu Eczane Sarf oldu
Abone ol
Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesi Tarafından Düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası'nın Final Maçında Eczane Sarf, Başhekimlik Takımını 9-4 Yenerek şampiyon Oldu.
Google News

4 yenerek şampiyon oldu.

Tatvan Devlet Hastanesinin çalışan personel arasında dayanışmayı artırmak ve yoğun iş stresinden uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Geleneksel Futbol Turnuvası’ sona erdi. Final karşılaşmasında Eczane Sarf, Başhekimlik takımını farklı bir skorla mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Final maçının ardından Bitlis İl Sağlık Müdürü Gökhan Güzeltaş, şampiyonluk kupasını Eczane Sarf takımına takdim ederek, her iki takımın oyuncularını tebrik etti.

Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eden Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Gökmen Reyhanlı, "Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz turnuvanın sonuna geldik. Katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Turnuvaya fair-play ruhuyla başladık ve aynı şekilde tamamladık. Hiçbir sakatlık ya da olumsuz durum yaşanmadan turnuvayı bitirmiş olmamız mutluluk verici. Bu meyanda tüm arkadaşlara özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yılki finalde Başhekimlik ve Eczane Sarf karşı karşıya geldi. Şampiyon olan Eczane Sarf takımımızı gönülden tebrik ediyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NATO Genel Sekreteri Rutte: “Güney Korede yaşananlar onların iç meselesi”Önceki Haber

NATO Genel Sekreteri Rutte: “Güney Kored...

Alanyada sahte alkol operasyonuSonraki Haber

Alanyada sahte alkol operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar