160x600
18 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tatvan Devlet Hastanesinden Organ Bağışı Haftası etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tatvan Devlet Hastanesinden Organ Bağışı Haftası etkinliği
Abone ol
Bitlis'in Tatvan Devlet Hastanesi Organ Bağış Birimi, 3–9 Kasım Organ Bağışı Haftası Kapsamında Bilgilendirme Standı Kuruldu.

Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesi Organ Bağış Birimi, 3–9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında bilgilendirme standı kuruldu.

Hastane girişinde açılan stantta vatandaşlara organ bağışının önemi hakkında bilgi verilerek farkındalık oluşturuldu. Etkinlik süresince hastane personeli ve vatandaşlar, organ bağışıyla ilgili merak ettikleri soruları hastane personellerine sorma fırsatı buldu. Ayrıca, organlarını bağışlamak isteyen vatandaşlar da gerekli formları doldurarak bağışta bulundu.

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Behrim Malişi, organ bağışının insanlık için büyük bir iyilik olduğunu belirterek, "Organ bağışı, bir insanın yaşamına umut olmanın en güzel yollarından biridir. Toplum olarak bu konuda duyarlılığımızı artırmalı ve daha fazla insanın bağış yapmasını teşvik etmeliyiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GSO Başkanı Ünverdi, Ekim ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi Önceki Haber

GSO Başkanı Ünverdi, Ekim ayı ihracat ra...

Datçada Kuran kursu için geri sayım Sonraki Haber

Datçada Kuran kursu için geri sayım

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar