160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tatilciler dikkat: O tarihte dalga boyu 1 metreyi aşabilir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tatilciler dikkat: O tarihte dalga boyu 1 metreyi aşabilir
Abone ol
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz'de önümüzdeki 3 Günde Rip Akıntısı Ve Yoğun Dalga Beklentisi Olduğu Için Karasu, Kocaali Ve Kaynarca'daki Sahillere Kırmızı Bayrak çekileceğini Açıkladı Ve Tatilcileri Uyardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz’de önümüzdeki 3 günde RİP akıntısı ve yoğun dalga beklentisi olduğu için Karasu, Kocaali ve Kaynarca’daki sahillere kırmızı bayrak çekileceğini açıkladı ve tatilcileri uyardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Karadeniz sahillerinde yarından itibaren riskli bir sistemin etkili olması bekleniyor. Günübirlik tatilciler ve Türkiye’nin dört bir yanından sahillerimize gelecek olan vatandaşlarımızı, 27 Temmuz’dan 30 Temmuz’a kadar (perşembe, cuma, cumartesi) hava koşulları denizdeki durumun tehlikeli bir hal almasına neden olabilir. Özellikle 27 Temmuz Perşembe günü dalga boyunun 1 metreyi aşması ve kuvvetli RİP akıntısının etkili olması bekleniyor. Belirtilen tarihlerde ekiplerimizce sahillere kırmızı bayrak çekilecek ve vatandaşlar denize girişlerin tehlikeli olduğu konusunda uyarılacaktır. Büyükşehir’imiz 54 kilometreyi ve 3 ilçeyi kapsayan sahil şeridinde teyakkuz halinde. Lütfen uyarıları dikkate alalım" denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türklerin ata yurdu Moğolistan ziyaretçilerini bekliyor Önceki Haber

Türklerin ata yurdu Moğolistan ziyaretçi...

Kınıkta yangının sebebi balya makinesi iddiası Sonraki Haber

Kınıkta yangının sebebi balya makinesi i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar