160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Taşköprü Belediyesi Aşevi, Ramazanda 350 kişiye sıcak yemek ulaştırıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taşköprü Belediyesi Aşevi, Ramazanda 350 kişiye sıcak yemek ulaştırıyor
Abone ol
Taşköprü Belediyesi, Aşevi Ekiplerince Günlük Yemek Dağıtımını Ramazan Ayında Da Devam Ederek, 350 Kişiye Sıcak Yemek Ulaştırıyor.

Taşköprü Belediyesi, aşevi ekiplerince günlük yemek dağıtımını Ramazan ayında da devam ederek 350 kişiye sıcak yemek ulaştırıyor.

Taşköprü Belediyesi tarafından kurulan aşevi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek hizmeti sağlıyor. Aşevinde pişirilen yemekler her gün 350 kişiye ulaştırıyor.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak yalnızca yemek dağıtımı değil, gönüllere dokunan bir hizmet sunduklarını belirterek, "Ekiplerimiz yemek dağıtımı sırasında vatandaşlarımızla sohbet ederek onların halini hatırını soruyor, samimi bir bağ kuruyoruz. Aşevimiz, her gün 350 kişiye sıcak yemek ulaştırarak dayanışma ruhunu büyütmeye devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarımız, ‘aşımız paylaştıkça çoğalıyor’ diyerek daha fazla hemşehrimize ulaşmamıza destek olabilir" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğde İşitme Engelliler Spor Kulübü Adını Yarı Finale YazdırdıÖnceki Haber

Niğde İşitme Engelliler Spor Kulübü Adın...

Dr. Şencay Yıldız Şahin, karın içindeki görünmez tehlikelere dikkat çektiSonraki Haber

Dr. Şencay Yıldız Şahin, karın içindeki...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar