160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tarih kokan şehir Kayseri dünyaya tanıtılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarih kokan şehir Kayseri dünyaya tanıtılacak
Abone ol
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ VE VALİ GÖKMEN ÇİÇEK İLE BİRLİKTE KAYSERİ TURİZMİNİN DAHA FAZLA GELİŞMESİ VE POTANSİYELİNİN ARTTIRILMASI NOKTASINDA TURİZM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI’NA KATILDI.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Kayseri turizminin daha fazla gelişmesi ve potansiyelinin arttırılması noktasında Turizm Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.



Gerek doğası, gerek 6 bin yıllık kadim tarihinden kaynaklanan unsurları ile turizm şehri Kayseri’nin tanınırlığının ülke sınırlarını aşması ve tüm dünyaya tanıtılması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in ev sahipliğinde, gerçekleşen Turizm Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.



İL PROTOKOLÜ VE TURİZM İŞLETMECİLERİ BİR ARAYA GELDİ


İl protokolü ve turizm işletmecilerinin bir araya geldiği toplantıda Kayseri’nin daha iyi tanıtılması için el birliğiyle çalışmaların süreceği yatırım ve hizmetler masaya yatırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bacasız sanayi olarak nitelendirilen ve şehirlerin gelişmesinde önemli bir rol üstlenen turizm alanında çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Başta Erciyes’imiz olmak üzere Kapuzbaşı Şelalemiz, Koramaz Vadimiz, Aladağlar-Hacer Ormanlarımız, Soğanlı Vadimiz diğer taraftan tarihi değerlerimiz Kültepe Kaniş-Karum’umuz, Kayseri Kalemiz, medrese ve müzelerimiz, Cumhuriyet Meydanı’mız, Kapalı Çarşı’mız, camilerimiz derken tüm bu tarihi ve doğal güzelliklerimizden kaynaklı çok çeşitli gastronomi-kültür değerlerimiz ile turizmin cenneti olan Kayseri’mizi bu alanda tüm dünyaya tanıtmak için çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.



“HER ŞEY KAYSERİ İÇİN”


Bu çerçevede turizm değerlendirme toplantılarının süreceğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Valimiz Gökmen Çiçek ile birlikte Turizm Değerlendirme Toplantısı’na katılarak, paydaşlarımızla bir araya geldik. Kayseri’mizin daha iyi tanıtılması için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz. Her şey Kayseri için” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dr. Palancıoğlu: “Erciyes Dağımızın giriş kapısı olan şirin Hisarcık Mahalle halkı ile beraberdikÖnceki Haber

Başkan Dr. Palancıoğlu: “Erciyes Dağımız...

Antalya’da kayıp genç için arama çalışması başlatıldıSonraki Haber

Antalya’da kayıp genç için arama çalışma...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar