160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Talasta 23 Nisan coşkusuna sayılı saatler kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Talasta 23 Nisan coşkusuna sayılı saatler kaldı
Abone ol
TALAS BELEDİYESİ’NİN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İÇİN ÇOCUKLARA HAZIRLADIĞI BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ OYUNLARIN YER ALACAĞI PROGRAMA SAYILI SAATLER KALDI. HAFTA SONU İKİ GÜN SÜRECEK PROGRAMLARDA ÇOCUKLAR HEM EĞLENECEK HEM DE ÖĞRENECEK.

Talas Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocuklara hazırladığı birbirinden eğlenceli oyunların yer alacağı programa sayılı saatler kaldı. Hafta sonu iki gün sürecek programlarda çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecek.



23 Nisan Cumartesi ve 24 Nisan Pazar günleri Yamaç Paraşütü İniş Alanı’nda 12.00-18.00 saatleri arasında kurulacak etkinlik alanında Türk gösteri sanatlarından Kavuklu Pişekâr ile geleneksel halk hikâyelerinden Masalcı Dede ile Keloğlan Dürüstoğlan sahne gösterileri düzenlenecek. Bunların yanı sıra çocukların merakla izlediği geleneksel gölge oyunu Hacivat-Karagöz ile Haylaz Dostlar perde oyunu da minik misafirlerini eğlendirecek. Birbirinden eğlenceli oyun ve gösterilerin yanında taş boyama atölyelerinin yer alacağı etkinliklerde çocuklar ayrıca sunucu animasyonlarıyla unutulmaz bir 23 Nisan coşkusu yaşayacak.



SPOR A.Ş.’DEN ŞİŞME OYUN ALANI


23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşatacak etkinliklerde ayrıca Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. de cumartesi günü şişme oyun alanıyla çocuklara keyifli ortamlar sunacak.



BAŞKAN YALÇIN TÜM ÇOCUKLARI DAVET ETTİ


Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da konuya ilişkin yaptığı açıklamada çocuklara iki gün boyunca mutlu edecek bir etkinlik hazırladıklarını belirterek, “Pandemi döneminde günlerce evlerinden çıkamayan, birçok sosyal etkinlikten uzak kalan veya kısıtlı şekilde yararlanan çocuklarımız için dolu dolu bir 23 Nisan hediyesi hazırladık. 23-24 Nisan tarihleri arasında bütün çocuklarımızı Yamaç Paraşütü İniş Alanı’na beklediğimi ifade ediyor, gözlerinden ve gönüllerinden öpüyorum" dedi.


Girişin ücretsiz olacağı etkinliklere çocukların ve ailelerin katılımının yoğun olması bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Markette hırsızlık yaparken yakalandı, arbede sırasında çaldıkları etrafa saçıldıÖnceki Haber

Markette hırsızlık yaparken yakalandı, a...

Niğde Belediye Başkanı Özdemir üniversiteli öğrencilerle iftarda buluştuSonraki Haber

Niğde Belediye Başkanı Özdemir üniversit...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar