160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Talas Belediyesi kendi yolunu çizecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Talas Belediyesi kendi yolunu çizecek
Abone ol
TALAS BELEDİYESİ, ŞEHİR İÇİ YOL ÇİZGİ UYGULAMALARI İÇİN ERGONOMİK OLARAK TASARLANAN KENDİNDEN YÜRÜR YOL ÇİZGİ ARACI ALDI.

Talas Belediyesi, şehir içi yol çizgi uygulamaları için ergonomik olarak tasarlanan kendinden yürür yol çizgi aracı aldı.


Saatte 20 kilometre hızla gidebilen makine, 100 litre sentetik yol boyası ve 30 kilogram cam tozu ile yol çizgisi atabilme kapasitesine sahip. Yollarda eksen çizgisi (orta), banket şeridi (sağ-sol) ve kavşak çizgilerinin (kama) boyanmasında kullanılacak araçtan ayrıca küçük olması nedeniyle yaya yollarının boyanmasında da bu özelliğinden yararlanılacak.


Talas Belediyesi’nde görevli trafik ekipleri bir yandan yeni aracın kullanımıyla ilgili eğitim alırken, diğer yandan da ilçedeki yollarda uygulama yapmaya başladı. Daha önce dışarıdan hizmet alımı yoluyla yapılan yol çizgi çalışmaları, bu araçla belediye tarafından daha hızlı ve pratik olarak sürdürülecek.


Talas yollarında faaliyet gösterecek yol çizim aracı ilçe yollarının trafik güvenliği ve konforlu ulaşımına katkı sağlayacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
100 minik öğrenciden 100 Atatürk eseriÖnceki Haber

100 minik öğrenciden 100 Atatürk eseri

Başkent Millet Bahçesinde Trabzon rüzgarı estiSonraki Haber

Başkent Millet Bahçesinde Trabzon rüzgar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar