01 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.4112
EURO34.7635
ALTIN2382.6

Takım Kurma Oyunu Arayanlar İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Takım Kurma Oyunu Arayanlar İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig!
Abone ol
Oyun dünyasında artık çok fazla tercih edebileceğimiz oyun var. Mobil oyunların sayısını düşündüğümüzde kendimiz uygun bir oyun bulamamamız mümkün değil. Heyecan yaratacak ve bizleri kendisine bağlayacak bir oyun ararken kendi tutkularımıza uygun bir oyun seçmemiz mümkün.

Oyun dünyasında artık çok fazla tercih edebileceğimiz oyun var. Mobil oyunların sayısını düşündüğümüzde kendimiz uygun bir oyun bulamamamız mümkün değil. Heyecan yaratacak ve bizleri kendisine bağlayacak bir oyun ararken kendi tutkularımıza uygun bir oyun seçmemiz mümkün. Eğer siz de futbol ile ilgileniyorsanız merkezine futbolu koymuş olan oyunlardan bir tanesini seçerek süreci başlatabilirsiniz.

Futbol oyunu dendiğinde oldukça geniş bir kavramdan bahsetmek mümkün. Birçok farklı tarzda futbol oyunu yer alıyor. Son dönemde oyunseverler tarafından takım kurma oyunu olarak da tanımlanan Petrol Ofisi Sosyal Lig ön plana çıkıyor. Kısa süre içerisinde on binlerce kişi tarafından indirilen oyun futbolseverlere harika bir oyun deneyimi sunmakta.

Gelmiş Geçmiş En Profesyonel Takım Kurma Oyunu

Futbol oyunlarının tamamında takım kurmak ve rakiplerinizi alt etmek için çaba gösterirsiniz. Ancak oyunların rekabet aşamasında bazı farklar olabiliyor. Menajerlik oyunlarında kadroyu siz kursanız dahi oyuncuları özel olarak yönetemiyorsunuz. FIFA ise tamamen oyuncuları da kullanabildiğiniz bir futbol oyunu. Petrol Ofisi Sosyal Lig ise bunların dışında takımınızı kuracağınız ve hatta takım kurmanın da ötesinde sahip olduğu pek çok farklı ve yenilikçi özelliğiyle futbolun keyfini yaşayabileceğiniz bir oyun.

Takım kurma üzerine odaklanan Petrol Ofisi Sosyal Lig sizlere heyecanı ise gerçek oyunların istatistiklerini kullanarak veriyor. Bugüne kadar ki en gelişmiş kadro kurma oyunu olan Petrol Ofisi Sosyal Lig TFF Süper Lig oyuncularına dair OPTA verilerini kullanarak kurduğunuz kadroyu puanlıyor ve sizi ligdeki sıralamaya oturtuyor. Böylece oyuncuların gerçek performansları size başarı olarak yansıyabiliyor.

Haftadan Haftaya Takım Kurma Yarışı

Bildiğiniz gibi futbol takımları sezonun her maçı öncesinde takım kurma süreci geçirmekte. O maça çıkacak olan ilk 11 ve yedek oyuncular belirleniyor. Futbolculara gerekli taktikler aktarıldıktan sonra da takım maça çıkıyor. Takımlar her hafta farklı bir kadro tercihi ile karşımıza çıkabilmekte. Petrol Ofisi Sosyal Lig’de de durum farklı değil. Her hafta bambaşka kadrolar ile ligde mücadele verebilirsiniz.

Petrol Ofisi Sosyal Lig kadronuzu seçerken sizlere belirli bir takım seçme zorunluluğu vermiyor. Burada önemli olan futbolcular. TFF Süper Lig’de yer alan futbolcular arasından seçimlerinizi yaparak kadronuzu oluşturuyorsunuz. Oyuncuların hangi takımda oynadıkları sizi seçim aşamasında ilgilendirmiyor. Yalnızca puanlama sisteminde maçını kazanan oyuncular ekstra puanlar aldığı için o haftayı galibiyetle kapatacağını düşündüğünüz takımlarda futbolcu seçmek size avantaj sağlayabilir.

Futbolu Takip Edenler İçin Takım Kurmak Çok Kolay!

Oyun içerisinde kendi takımını kurma aşamasında çok fazla zorlanmanız söz konusu olmayacak. Özellikle futbolu aktif bir şekilde takip ediyorsanız sizin için Petrol Ofisi Sosyal Lig’de futbolcu seçmek büyük bir keyif olabilir.

Taraftarı olduğunuz takımın maçlarını izlerken diğer futbolcuları da gözlemliyorsunuz. Lig yarışı içerisinde rakiplerinizin maçlarını da belirli oranda takip ettiğiniz için ligin önemli bir kısmına hakim bir hale geliyorsunuz. Böyle bir durumda ligdeki futbolculardan bir kadro kurmak da sizin için zor olmuyor. Ancak oyunun kendi içerisinde belirlediği kurallar bu süreci biraz daha zorlu ve heyecanlı hale getirmekte.

Oyuncuları seçerken o hafta ligde elde edebilecekleri istatistikleri düşünerek karar veriyorsunuz. Haliyle ligdeki en iyi oyuncularla oynamak size en yüksek puanı getirmiyor. Üstelik sizlere bir bütçe verildiği için tercihlerinizi bu bütçeyi aşmadan yapmanız gerekli. Haliyle takımın her noktasında pozisyonunun en iyi futbolcusu olan isimleri tercih edemeyebiliyorsunuz.

Her Bölge İçin En Doğru Futbolcuyu Seçin!

Oyunda takım kurma işleminden önce taktiğinizi belirlemeniz gerekli. Taktik konusunda Petrol Ofisi Sosyal Lig sizlere birçok farklı seçenek sunmakta. Bunlar arasından seçiminizi yaptıktan sonra futbolcu seçimlerine başlıyorsunuz. Tabi ki her mevki için futbolcuları ayrı ayrı değerlendirmeniz gerekli. Çünkü tercih edilecek olan futbolcular mevkilerine göre puanlamaya dahil ediliyorlar.

Belirlediğiniz taktikte her oyuncuyu istediğiniz bölgede oynatamıyorsunuz. O bölge için ligimizde bulunan oyuncular arasından seçmeniz gerekli. Defansınızda oynattığınız oyuncuların gol atmaları durumunda ekstra puanlar alıyorsunuz. Bu doğrultuda golcü bir futbolcuya kadronuzun defans kısmında yer vererek ekstra puanlar alamazsınız. Her pozisyon için ligdeki en doğru oyuncuları belirlemeniz gerekiyor.

Takım Kurma Oyununda Her Hafta Muhteşem Ödüller

Oyunda kendi takımını kurma becerilerinizi sergileyerek haftanın ya da sezonun lideri olabilirsiniz. Sezon içerisinde düzenlenen turnuvalarda başarı sağlamanız durumunda da önemli bir konuma gelmiş olursunuz. Oyun içerisinde bu başarıları gösterdiğiniz yalnızca kendinizin bir futbol dehası olduğunu kanıtlamıyorsunuz. Bunun yanında oyun tarafından sunulan muhteşem ödülleri de alma hakkını elde diyorsunuz.

Sezon içerisinde 38 hafta bulunuyor ve her hafta oyunculara aynı ödüller dağıtılmakta. Haftanın galibi olan oyunculara PlayStation 5 ve FIFA hediye ediliyor. Buna ek olarak en başarılı 100 oyuncu Petrol Ofisi’nden 500 TL tutarında yakıt fişi kazanmakta.

Düzenlenen turnuvalarda ise kazanan isimlere iPhone hediye ediliyor. Üstelik turnuvanın düzenlendiği dönemdeki en yeni nesil iPhone hediye olarak sunulmakta.

Sezonun Galiplerini İnanılmaz Ödüller Bekliyor!

Haftalık ödüllerde PlayStation 5 ve FIFA gibi harika ödüller alan kullanıcılar sezonu galip bitirmeleri durumunda ise gözlerine inanamayacakları ödüllerin sahibi oluyorlar. Ligi lider olarak bitiren kişiler milyonlarca TL değerinde olan KIA Niro hibrit otomobilin sahibi oluyor. Üstüne üstlük bu harika otomobil yılda iki kişiye hediye edilmekte.

Sezonun başlangıcından itibaren her hafta iyi performans gösteren ve 18. Haftanın sonunda Petrol Ofisi Sosyal Lig’i lider bitiren kişiler ilk araba ödülünü kazanıyorlar. Sonrasında puanlar sıfırlanıyor ve 19. haftada herkes eşit şartlarla tekrardan yarışa başlıyor. 38. Hafta bittiğinde ise sezonun ikinci otomobil ödülü kazanan kişiye veriliyor. Her iki devreyi lider bitirdiğiniz senaryoda ise 2 inanılmaz ödül sizlerin olmuş oluyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig&hl=tr

https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540?l=tr


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Liseli gençler “Hilal” ile robot savaşlarına katıldıÖnceki Haber

Liseli gençler “Hilal” ile robot savaşla...

Uyuşturucu ticaretine jandarma engeliSonraki Haber

Uyuşturucu ticaretine jandarma engeli

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar