03 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Taekwondoda Kütahyalı sporculardan başarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taekwondoda Kütahyalı sporculardan başarı
Abone ol
Taekwondo’da Kütahyalı Sporculardan Başarı

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi Spor Kulübü ile Yurdum Spor Kulübü sporcuları, Taekwondo Batı Grup Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle Kütahya’yı gururlandırdı.

Şampiyonada Kütahya’yı başarıyla temsil eden sporcular, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde misafir edildi. Ziyarette sporcuların elde ettiği başarılar takdirle karşılandı.

Müsabakalarda; Bahattin Mert Bostan, Yıldız Erkekler 57 kilogramda üçüncü, Gözde Aksugül, Yıldız Bayanlar 55 kilogramda üçüncü, Batuhan Ay, Genç Erkekler 55 kilogramda yedinci ve Ebrar Akın ise Büyük Bayanlar 63 kilogramda sekizinci oldu.

Elde edilen derecelerle Kütahya’nın spor başarılarına bir yenisi daha eklendi.

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Gençlik Merkezi Spor Kulübü ve Yurdum Spor Kulübü bünyesinde yetişen sporcular ile antrenörler tebrik edilerek, başarılarının artarak devam etmesi temenni edildi.

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük, "Sporun şehri Kütahya’da azimle çalışan, ter döken ve ilimizi gururla temsil eden tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkalede kurtlar köpeği parçaladı Önceki Haber

Başkalede kurtlar köpeği parçaladı

Boluda yanan camide enkaz kaldırma çalışmaları başladı Sonraki Haber

Boluda yanan camide enkaz kaldırma çalış...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar