160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tabakhane Deresinde temizlik çalışmaları sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tabakhane Deresinde temizlik çalışmaları sürüyor
Abone ol
Tabakhane Deresi’nde Temizlik çalışmaları Sürüyor

Efeler Belediyesi tarafından Tabakhane Deresi’nde temizlik çalışmaları sürdürülüyor.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, daha yaşanılabilir bir kent oluşturma çabalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aydın Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki Tabakhane Deresi’nin temizliği için gerekli yazışmaları tamamladıktan sonra kolları sıvadı.

İş makineleri ile derede yoğun bir temizlik seferberliği başlatıldı. Ekipler, deredeki atıkları, çamur birikintilerini ve diğer engelleri titizlikle temizledi. Bu sayede, Tabakhane Deresi hem daha estetik bir görünüme kavuşturuldu hem de hijyenik bir hale getirildi.

Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Saraç, mahalle sınırlarından geçen derenin temizlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Anıl Yetişkin de yaptığı açıklamada bu çalışmanın önemine değinerek, "Tabakhane Deresi’nin temizliği, hem çevre duyarlılığımızın bir göstergesi hem de halkımızın yaşam kalitesini artırmak için attığımız adımlardan biri. Amacımız, şehrimizin doğal güzelliklerini korumak ve halkımıza daha sağlıklı bir çevre sunmaktır" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana'da Öğrencilere Büyük Kolaylık: Yarım Fiyatla UlaşımÖnceki Haber

Adana'da Öğrencilere Büyük Kolaylık: Yar...

Kreş öğrencileri Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesinde buluştuSonraki Haber

Kreş öğrencileri Tıbbi Bitkiler Koleksiy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar