160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tabakhane Deresinde sular yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tabakhane Deresinde sular yükseldi
Abone ol
AYDIN (İHA) - AYDIN’IN MERKEZ İLÇESİ EFELER’DE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞIN ARDINDAN YAĞMUR SULARI TABAKHANE DERESİ’Nİ COŞTURDU.

Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de etkili olan sağanak yağışın ardından yağmur suları Tabakhane Deresi’ni coşturdu.



Aydın genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerine dönerken, etkili olan sağanak yağış sonrasında uzun zamandır sığ olan Tabakhane Deresi’nde de su seviyesi gözle görülür derecede yükseldi. Dağlardan gelen sular ile sokaklarda bulunan mazgallar ile dereye akan yağmur suları dereyi coştururken, suyun debisinin de arttığı gözlemlendi. Yağışlarla birlikte şu ana kadar şehir merkezinde herhangi bir taşkın ve olumsuzluk yaşanmazken, yağan yağmurlar da doğal kaynakları besliyor.



Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklıklarını mevsim normallerinde seyretmesi ve yağışlı havanın yarından itibaren etkisini yitirmesi bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DOĞAKA’nın 109. Toplantısı  Vali Coşkun başkanlığında yapıldı Önceki Haber

DOĞAKA’nın 109. Toplantısı Vali Coşkun...

Elazığda uzun süredir beklenen kar yağışı başladı Sonraki Haber

Elazığda uzun süredir beklenen kar yağış...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar