160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tabakhane deresi yine çöplüğe döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tabakhane deresi yine çöplüğe döndü
Abone ol
Aydın’ın Efeler Ilçesinde Bulunan Ve Sürekli Duyarsız Vatandaşların Hedefi Haline Gelen Ve Belediye Ekiplerince Zaman Zaman Temizlenen Tabakhane Deresi Yine çöplüğe Döndü.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan ve sürekli duyarsız vatandaşların hedefi haline gelen ve belediye ekiplerince zaman zaman temizlenen Tabakhane Deresi yine çöplüğe döndü.

Aydın’ın Paşa Yaylası’ndan doğarak Efeler’den geçen Tabakhane Deresi, duyarsız vatandaşların hedefi olmaya devam ediyor. Defalarca temizlenen dere, yeniden atılan çöpler dolayısıyla adeta yine şehir çöplüğe döndü. Her gün binlerce kişinin gelip geçtiği Zafer Meydanı’nda dere içerisinde olan çöpler, çevre sakinlerini de rahatsız etmeye başladı. Hem kötü görüntü hem de zaman zaman oluşan pis kokudan dolayı duruma tepki gösteren vatandaşlar dereye çöp atanlara yaptırım uygulanması gerektiğini ifade ederek soruna kesim çözüm bulunmasını istedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şüphe üzerine durdurulan 6 kişinin uyuşturucu kullandığı tespit edildiÖnceki Haber

Şüphe üzerine durdurulan 6 kişinin uyuşt...

Niğdede Verimli Hayvancılık Paneli düzenlenecekSonraki Haber

Niğdede Verimli Hayvancılık Paneli düzen...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar