160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Susurluktaki kazada ölü sayısı 4e yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Susurluktaki kazada ölü sayısı 4e yükseldi
Abone ol
Susurluk’taki Kazada ölü Sayısı 4’e Yükseldi (arşiv)

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan İbrahim İnal da yaşamını yitirdi. Böylelikle kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir-Bandırma Karayolu Ümiteli Mahallesi mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, brandasını düzeltmek için yol kenarına park eden kamyona çarpan otomobildeki İbrahim Çetin (49), Yılmaz Aydın (32) ve kamyon sürücüsü Bekir Kurt (50) olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kazada ağır yaralanan İbrahim İnal (44), kaldırıldığı Susurluk Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İnal’ın da yaşamını yitirmesiyle kazada ölenlerin sayısı 4’e çıktı.

Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanta içerisinde ölü bulunan bebeğin failleri 20 sene sonra yakalandıÖnceki Haber

Çanta içerisinde ölü bulunan bebeğin fai...

Libya’da Şehit Olan Albay İzmir’de UğurlandıSonraki Haber

Libya’da Şehit Olan Albay İzmir’de Uğurl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar