160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Süper Ligden 11 kulüp PFDKya sevk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süper Ligden 11 kulüp PFDKya sevk edildi
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu (tff) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 11 Kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (pfdk) Sevk Etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig’den 11 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti.

TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen takımları açıkladı. Buna göre; Galatasaray, çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması gerekçeleriyle disipline gönderildi. Fenerbahçe’nin çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları, hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar nedeniyle PFDK’ya sevk edildiği açıklandı.

Beşiktaş, Kasımpaşa, Adana Demirspor, Pendikspor, Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor ’çirkin ve kötü tezahüratı’ nedeniyle disipline gönderildi.

Fenerbahçe Kulübü İdarecisi Burak Çağlan Kızılhan, Antalyaspor ve Antalyaspor Kulüp Başkanı Sinan Boztepe hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar nedeniyle kurula gönderildi.

Çaykur Rizespor Kulübü Antrenörü Çağatay Turan, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle; Gaziantep FK futbolcusu Papy Djilobodji de kural dışı hareket nedeniyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildiği ifade edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadıköy D100de bir şahsa önünü kesmeye çalıştığı otomobil çarptı Önceki Haber

Kadıköy D100de bir şahsa önünü kesmeye ç...

Yunanistanda çiftçiler yeniden sokakta Sonraki Haber

Yunanistanda çiftçiler yeniden sokakta

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar