160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Süper Kupa maçının VARı Emre Malok oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süper Kupa maçının VARı Emre Malok oldu
Abone ol
Süper Kupa Maçının Video Yardımcı Hakem'i (var) Emre Malok Oldu.

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının Video Yardımcı Hakem’i (VAR) Emre Malok oldu.

2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasını FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak maçta Bitigen’in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi de Volkan Bayarslan olacak.

Bu zorlu mücadelede VAR koltuğunda ise Emre Malok oturacak. Malok’a, AVAR’da Erkan Engin ve Cevdet Kömürcüoğlu eşlik edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarlada ayı saldırısına uğrayan vatandaş ağır yaralandı Önceki Haber

Tarlada ayı saldırısına uğrayan vatandaş...

Sezer: Bir haftada 7 üyemizin haksız yere ceza almasının önüne geçtik Sonraki Haber

Sezer: Bir haftada 7 üyemizin haksız yer...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar