160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sungurlu Belediyesi İskenderunda çadır kent kurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sungurlu Belediyesi İskenderunda çadır kent kurdu
Abone ol
SUNGURLU BELEDİYESİ, HATAY'IN İSKENDERUN İLÇESİNE ÇADIRKENT KURDU

Depremin olduğu ilk günden itibaren tüm imkanlarını seferber eden Sungurlu Belediyesi, Hatay’ın İskenderun ilçesine çadır kent kurdu.


Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra kollarını sıvayan ve tüm imkanlarını seferber eden Sungurlu Belediyesi, ilçede çadırkent kurulumu için kampanya başlatmıştı. Sungurlu’da faaliyet gösteren tesisatçı ustaları Hatay’a giderek çadır kent kurulumunu tamamladı.


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Sungurlu Belediyesi çadır kentimizi sobaları ile birlikte kurup; Depremzede ailelerimize teslim ettik. Bu projede katkısı olan ve Hataylı vatandaşlarımızın sıcak bir ortamda barınmasına vesile olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Artvin-Ardahan karayolunda bir heyelan dahaÖnceki Haber

Artvin-Ardahan karayolunda bir heyelan d...

Manchester United, zirve yarışına ortak olduSonraki Haber

Manchester United, zirve yarışına ortak...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar