160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sultangazide coşkulu asker uğurlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sultangazide coşkulu asker uğurlaması
Abone ol
SULTANGAZİ BELEDİYESİ, TEMSİLİ ASKERLİK GÖREVİNİ YERİNE GETİRECEK ÖZEL BİREYLER İÇİN BİR KINA GECESİ DÜZENLEDİ.

Sultangazi Belediyesi, temsili askerlik görevini yerine getirecek özel bireyler için bir kına gecesi düzenledi. Geceye eşi Tuba Dursun ile birlikte katılan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Bu özel kardeşlerimiz, temsili askerlik uygulamasıyla vatani görevi yerine getirmenin mutluluğunu tadacaklar. Onları en güzel şekilde uğurlamak, mutluluklarına mutluluk katmak için buradayız” dedi.


Sultangazi Belediyesi, Temsili Askerlik Uygulaması kapsamında vatani görevlerini yerine getirecek olan gençleri özel bir geceyle askere uğurladı. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, bu özel gecede gençleri yalnız bırakmadı. Başkan Dursun, eşi Tuba Dursun ve Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen ile birlikte gençlerin ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.



Özel Gece duygu dolu anlara sahne oldu


Geceye aileleriyle birlikte katılan gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Tüm gençlerle özel olarak ilgilenen Başkan Dursun, gençlere tülbentlerini de kendisi taktı ve eşi Tuba Dursun da gençlerin ellerine kınalarını yaktı. Duygularını gizleyemeyen aileler ise, çocuklarının çok güzel bir geceyle askere uğurlandığını belirterek teşekkür etti.



“En özel askerlerimizin mutluluğunu paylaşıyoruz”


Sultangazi Belediyesi olarak hayatın hiçbir alanında engel kabul etmediklerini vurgulayan Başkan Dursun, “Bir kez daha belirtmek isterim ki, engeller esasında zihinlerdeki ön yargılardır. Bu kardeşlerimize gerekli imkânlar verildiğinde üstesinden gelemeyecekleri hiçbir şey yoktur. Bizler bu anlayışla, zihinlerdeki bu yanılsamaları aşmak ve engelleri hep birlikte ortadan kaldırmak amacıyla yoğun gayret gösteriyoruz. Bu akşam da, bu güzel kardeşlerimizin mutluluğunu paylaşmak, onları vatani göreve en güzel şekilde uğurlamak üzere buradayız. Kardeşlerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Onlar, bizim en özel askerlerimiz. Bizler de onları böyle mutlu gördükçe daha fazla mutlu oluyoruz. Bu vesileyle, Engelliler Haftası farkındalık olsun diyorum ve tüm engelsiz kardeşlerimi gönülden selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hafif ticari aracın çarptığı kadın hastanede hayatını kaybettiÖnceki Haber

Hafif ticari aracın çarptığı kadın hasta...

Yiğidoların final sevinciSonraki Haber

Yiğidoların final sevinci

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar