160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sultandağında 15 Temmuz etkinlikleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sultandağında 15 Temmuz etkinlikleri
Abone ol
AFYONKARAHİSAR’IN SULTANDAĞI İLÇESİNDE KAYMAKAM MURAT DEMİRBİLEK ÖNCÜLÜĞÜNDEKİ PROTOKOL ÜYELERİ 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ŞEHİTLİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİP, DUA ETTİ.

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde Kaymakam Murat Demirbilek öncülüğündeki protokol üyeleri 15 Temmuz etkinlikleri dolayısıyla şehitlik ziyareti gerçekleştirip, dua etti.


15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü programı çerçevesinde Sultandağı ilçesinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Kaymakam Demirbilek öncülüğünde bir araya gelen ilçe protokol üyeleri şehitlik ziyareti yapıp dua ettikten sonra kabirlere karanfil bıraktı. Etkinlikle ilgili konuşan Kaymakam Demirbilek, Türk milletinin bundan sonra bu tür darbe girişimleri yaşamamasını dileyerek, hain Fetullahçı Terör Örgütünü (FETÖ) kınadı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DAK ve OBAK Datçadaki görevlerini tamamlayıp Eskişehire döndü Önceki Haber

DAK ve OBAK Datçadaki görevlerini tamaml...

Gölbaşında 15 Temmuz kutlandı Sonraki Haber

Gölbaşında 15 Temmuz kutlandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar