160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sudenazın en büyük hayali yeniden görmek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sudenazın en büyük hayali yeniden görmek
Abone ol
Sudenaz şimşek Ve Annesi

Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi’nde ikamet eden ve şeker hastalığı nedeniyle görme yetisini kaybeden 12 yaşındaki Sudenaz Şimşek’in en büyük hayali, gözlerinin yeniden açılması.

7 yaşında şeker hastalığına yakalanan Sudenaz’ın durumu her geçen gün kötüleşti ve yaklaşık 1 yıl önce gözleri tamamen görmez oldu. Erzurum’daki hastanelere başvuran aile, daha ileri tetkik ve tedavi için tam donanımlı göz hastanelerine gidilmesi gerektiği cevabını aldı. Cebrail ve Rukiye Şimşek çiftinin beş çocuğundan en küçüğü olan Sudenaz’in tek hayali ise gözlerinin bir an önce açılması ve normal hayatına dönmek. Anne Rukiye Şimşek, kızının arkadaşlarıyla oyun oynamasını ve okuluna devam etmesini istiyor. Şimşek, “Kızım anaokulundan sonra şeker hastası oldu. Birçok defa doktora götürdük. Bir yıl önce de gözleri tamamen görmez oldu. Çocuğuma bir çare istiyorum. Çocuğum okumayı çok seviyor ve okumak istiyor. Ama gözleri görmüyor” diye konuştu.

Çobanlık yaparak ailesini geçindiren Cebrail Şimşek (55) ise, maddi imkanlarının iyi olmadığını, hayırseverlerden destek istediklerini ifade etti.

Sudenaz Şimşek’in arkadaşı Miraç Akçay,” Sudenaz’a yardım edilmesini istiyoruz. Arkadaşımıza çok üzülüyoruz, bizimle oynayamıyor. Ona yardım etsinler, arkadaşımız gözlerine kavuşsun” şeklinde seslendiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sıfır Atıkta örnek köy: Her evde geri dönüşüm kutusuÖnceki Haber

Sıfır Atıkta örnek köy: Her evde geri dö...

Sivassporun genç futbolcusu ameliyat olduSonraki Haber

Sivassporun genç futbolcusu ameliyat old...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar