160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

SÜde Filistine Destek Çarşısı açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SÜde Filistine Destek Çarşısı açıldı
Abone ol
Selçuk üniversitesi (sü) Kampüs Diyanet Gençlik Merkezi, Konya Il Müftülüğü, Selçuklu Ilçe Müftülüğü Ve Türkiye Diyanet Vakfı Konya şubesi Kadın Kolları Tarafından Filistin’e Destek çarşısı'nın Ikincisi Açıldı.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Kampüs Diyanet Gençlik Merkezi, Konya İl Müftülüğü, Selçuklu İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi Kadın Kolları tarafından Filistin’e Destek Çarşısı’nın ikincisi açıldı.

SÜ Kampüs Diyanet Gençlik Merkezinde açılan çarşıda, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi Kadın Kolları ile SÜ Kampüs Diyanet Gençlik Merkezi öğrencilerinin hazırladığı ürünler satışa sunuldu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, çarşının hayırlara vesile olmasını dileyerek “Bu çarşıyı Filistin, Gazze ve Kardeşlik Çarşısı olarak isimlendiriyorum" dedi.

Daha sonra eller semaya açılarak Filistin, Gazze ve tüm Müslümanlar için dua edildi. Çarşıdan elde edilen gelirin tamamı Filistin’e gönderilecek. Programa, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrullah Eken ve Prof. Dr. İlhan Çiftci, Konya İl Müftü Yardımcıları Kuddusi Uysal ve Mustafa Şimşek, Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Yerlikaya 2024’ün ilk 4 gününde 2 bin 155 düzensiz göçmen yakalandıÖnceki Haber

Bakan Yerlikaya 2024’ün ilk 4 gününde 2...

Zeytinburnu Belediyesinden siber güvenlik uzmanlığı eğitimiSonraki Haber

Zeytinburnu Belediyesinden siber güvenli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar