
Osmaniye merkezde aylardır devam eden su kesintileri, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Yaz aylarından bu yana sık sık yaşanan elektrik kesintilerine su kesintilerinin de eklenmesi, halkın tepkisini artırdı.
Osmaniye merkezde aylardır devam eden su kesintileri, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.
Yaz aylarından bu yana sık sık yaşanan elektrik kesintilerine su kesintilerinin de eklenmesi, halkın tepkisini artırdı.
Kesintilerin neden kaynaklandığı konusunda yeterli bilgilendirme yapılmadığını ifade eden vatandaşlar, sorunun çözülmesi için Osmaniye Belediyesi'ne çağrıda bulundu.
Bazı vatandaşlar kesintilerin sistemsel bir yenileme çalışmasından mı, yoksa arızalardan mı kaynaklandığını bilmediklerini belirterek, “Günlerdir su yok, ne yapacağımızı şaşırdık.
En azından bir açıklama yapılsa neyle karşı karşıya olduğumuzu bilirdik,” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.
Belediye yetkilileri ise henüz resmi bir açıklama yapmazken, vatandaşlar mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini talep ediyor.
Su ve elektrik kesintilerinin günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini belirten bölge halkı, “Bir sorun varsa çözüm üretilmesini bekliyoruz.
Bu şartlarda yaşamımızı sürdürmek çok zor,” diyerek yaşadıkları sıkıntıya dikkat çekti.
Şehrin bazı bölgelerinde kesintilerin daha uzun sürdüğü iddia edilirken, vatandaşlar yetkililerden somut adımlar atılmasını bekliyor.
Su sorununun çözülüp çözülmeyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Yorum Yazın