27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Stellantis, ”Pro One” hamlesiyle ticari araç pazarında liderliği gözüne kestirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Stellantis, ”Pro One” hamlesiyle ticari araç pazarında liderliği gözüne kestirdi
Abone ol
Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi’nin ”Pro One” stratejik atağı kapsamında Citroen, FIAT Professional, Opel, Peugeot ve Vauxhall markalarından toplam 12 araç görücüye çıktı

Stellantis, "Pro One" ile, tamamen yenilenen ürün gamında, 2. nesil elektrikliye geçiş ve kompakt, orta boy, büyük ticari araçlarda tamamen bağlantılı çözümlerle pekişen ticari araç liderliğini hedefliyor.

Stellantis açıklamasına göre, Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi’nin "Pro One" stratejik atağı kapsamında Citroen, FIAT Professional, Opel, Peugeot ve Vauxhall markalarından toplam 12 araç görücüye çıktı.

Bu kapsamda Stellantis, 2023 sonuna kadar yeni Citroen’den Berlingo, Jumpy ve Jumper, FIAT Professional’dan yeni Doblo, Scudo ve Ducato, Opel/Vauxhall’dan Combo, Vivaro ve Movano, PEUGEOT’dan Partner, Expert ve Boxer, RAM’den ise ProMaster EV olmak üzere tüm segmentlerde "Altı Marka, Tek Güç" yaklaşımı ile kompakt, orta boy ve büyük yeni ticarileriyle geleceğe hazırlanıyor.

Tüm modellerin, 420 kilometreye varan menzil, mevcut hidrojen yakıt hücreli orta boy ticari seçeneklerin, performanstan ödün vermeden hidrojen yakıt hücreli büyük ticari seçenekleriyle güçlendirilmesi ve 2. nesil BEV çözümlerle Sıfır Emisyon Önceliği bulunuyor.

Ürün gamındaki yeni teknik özellikler arasında, yenilenen kokpitler, yeni 10 inçlik bilgieğlence sistemi, Otonom Seviye 2’ye uzanan 18 farklı güncellenen Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi (ADAS), standart olarak tamamen bağlantılı sistemler, dönüşüm için çekiş bataryasının kullanılmasını sağlayan yenilikçi ePTO (elektrikli PTO) çözümü bulunuyor.

2023’ün sonuna kadar yeni ticarilerin tamamı bağlantılı olacak ve 2026 yılından itibaren kablosuz güncellemeler yapılarak, Dare Forward 2030 stratejik planındaki yedi büyüyen iş kolundan biri olarak 5 milyar Euro bağlantılı hizmet geliri elde etme hedefine olanak sağlanacak.

Ayrıca Stellantis ve markaları, sürücüler için stressiz bir ortam ve ticaret erbaplarına güvenilir bir iş ortağı sağlamak üzere farklı gelişmiş elektrikli güçaktarma sistemleri, güvenlik, ADAS ve bağlantı teknolojileri sunuyor.

"Mevcut liderliğimizi daha da güçlendirecek"

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Xavier Peugeot, "Müşteri beklentileri doğrultusunda gelişmiş BEV menzili, ek yakıt hücresi teklifi, 18 ADAS, tam bağlantı ve elektrikli PTO gibi yenilikler sunan 2. nesil sıfır emisyonlu ticarilerimiz, ticari BEV ve tüm ticari segmentlerindeki mevcut liderliğimizi daha da güçlendirecek." ifadelerini kullandı.

Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi Küresel ÜrünSeri Yaşam Başkanı Luca Marengo ise, "Tüm ticari araç ürün gamımızı yenilerken, müşterilerimizin menzil, performans, güvenlik ve bağlantıdan taviz vermemelerini sağladık." değerlendirmesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğitim Fakültesinden Milli İrade ve Cumhuriyet konferansıÖnceki Haber

Eğitim Fakültesinden Milli İrade ve Cumh...

Merkezefendide Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri başlıyorSonraki Haber

Merkezefendide Emlak ve çevre temizlik v...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar