160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sporcuların yarışmalara hazırlandığı merdiven kırmızı-beyaza boyandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sporcuların yarışmalara hazırlandığı merdiven kırmızı-beyaza boyandı
Abone ol
Samsun'da Sporcuların Yarışmalara Hazırlanmak Için Antrenman Yaptığı Yüzlerce Basamaklık Bir Merdiven Samsunspor Renkleriyle Donatıldı.

Samsun’da sporcuların yarışmalara hazırlanmak için antrenman yaptığı yüzlerce basamaklık bir merdiven, kırmızı-beyaza boyandı.

İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi’nde bulunan bir merdiven, Cedit Mahalle Muhtarlığı tarafından İlkadım Belediyesi’nin desteğiyle Samsunspor renkleriyle kaplandı. Zaman zaman sporcuların antrenman yaptığı merdiven, Samsunspor renklerine boyatılması mahalle sakinlerinin beğenisini toplandı.

Mahalle Muhtarı Hasan Kaya, "Samsunspor’a destek olmak için merdivenleri kırmızı-beyaza boyattık. Mahallemizi güzelleştirmeye değer katmaya devam ediyoruz. İlkadım Belediyesi Başkanımız İhsan Kurnaz’a, Başkan Yardımcımız İbrahim Güven’e, Başkan Yardımcımız Mustafa Karaduman’a, Fen İşleri Müdürümüz Serdar Bektaş’a, ilkadım Belediyesi Özel kalem Müdürümüz Halil İbrahim Aytaş’a, Meclis Üyesi Serkan Akyüz’e verdiği desteklerden ve yaptığı hizmetlerden dolayı mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yol kenarına bırakılan çuvallardan binlerce silah parçası çıktıÖnceki Haber

Yol kenarına bırakılan çuvallardan binle...

Tezgahlardaki balık boyları mercek altında: 92 işletmeye 2 milyon TL cezaSonraki Haber

Tezgahlardaki balık boyları mercek altın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar