29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3894
EURO35.0172
ALTIN2323.7

‘Spor Aşkı Engel Tanımaz tırı Manisada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Spor Aşkı Engel Tanımaz tırı Manisada
Abone ol
CUMHURBAŞKANLIĞI, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İLE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ ORTAK PROJESİ "SPOR AŞKI ENGEL TANIMAZ" ÇERÇEVESİNDE ÖZEL EĞİTİM OKULLARINA, FARKLI ENGEL GRUPLARININ KULLANIMINA SUNMAK ÜZERE ÜRETİLMİŞ SPOR MALZEMELERİ TAŞIYAN TIR MANİSA’YA GELDİ.

Cumhurbaşkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortak projesi "Spor Aşkı Engel Tanımaz" çerçevesinde özel eğitim okullarına, farklı engel gruplarının kullanımına sunmak üzere üretilmiş spor malzemeleri taşıyan tır Manisa’ya geldi.


Özel bireyler için malzeme yüklü olan tır için Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda Vali Yaşar Karadeniz, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, İl Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, engelli bireyler ve ailelerinin katılımıyla karşılama töreni düzenlendi.


Projeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vali Yaşar Karadeniz, “Spor Aşkı Engel Tanımaz’ mottosuyla Cumhurbaşkanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız himayesinde organize edilen bu kampanya son yıllarda engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerde yeni bir katkı daha sunmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın sportif ve diğer ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetlerin yeni bir adımıdır. Ben inanıyorum ki bu spor malzemeleriyle engelli vatandaşlarımızın alacağı hizmetler sonrasında birçok engelli spor dalında ve ampute takımlarda ilimizde inşallah başarılı sporcular çıkacaktır. Ben kampanyayı organize ederek ilimize bu hizmetlerin sunulmasından dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Gençlik Spor Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum, kampanyanın ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.


Vali Karadeniz, engelli bireyler ve aileleriyle sohbet ederek, engelli bireylere çeşitli spor malzemeleri hediye etti.


Farklı engel gruplarının kullanımı için özel olarak üretilmiş spor malzemelerini taşıyan tır ile gelen malzemeler, Akhisar Zeliha Keskinoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Manisa Yunusemre Özel Eğitim Uygulama Okulu, Akhisar özel eğitim uygulama okulu I. ve II. Kademe ve Salihli Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören engelli bireylere ulaştırılacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ceyhanda mutfak tüpleri bomba gibi patladıÖnceki Haber

Ceyhanda mutfak tüpleri bomba gibi patla...

Edirnenin bozuk yolları göle döndüSonraki Haber

Edirnenin bozuk yolları göle döndü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar