160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sözde şaka ölümle bitti: Makatından kompresörle hava basılan çocuk kurtarılamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sözde şaka ölümle bitti: Makatından kompresörle hava basılan çocuk kurtarılamadı
Abone ol
Muhammed K. Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’da makatına sözde şaka amacıyla kompresörle basınçlı hava verilen 15 yaşındaki çocuk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, geçen hafta Şanlıurfa’nın Bozova ilçesindeki bir marangoz atölyesinde yaşandı. İddiaya göre, H.A. isimli şahıs, aynı iş yerinde çırak olan Muhammed K.’nin makatına sözde şaka maksadıyla kompresörle basınçlı hava bastı. Olayda iç organları zarar gören çocuk, ilk önce Bozova Devlet Hastanesine, oradan da Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. H.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yoğun bakıma alınan çocuk, bu sabah hayatını kaybetti. Cenaze, yapılan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin bugün öğle vakti Bozova ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kandıraya 2 bin 444 metrekarelik modern fındık depolama tesisi Önceki Haber

Kandıraya 2 bin 444 metrekarelik modern...

Düzcede bilim şenliğini öğrenciler çok sevdi Sonraki Haber

Düzcede bilim şenliğini öğrenciler çok s...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar