160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sosyal marketten 20 bin depremzede ücretsiz yararlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sosyal marketten 20 bin depremzede ücretsiz yararlanıyor
Abone ol
Büyükşehir’in Marketlerinden Yaklaşık 20 Bin Depremzede ücretsiz Yararlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), depremden etkilenen bölgelerde kurduğu bir sosyal market ve 3 jet marketle yaklaşık 20 bin depremzedenin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla kentin büyük hasar gören Nurdağı ve İslahiye ilçelerindeki afetzedelere kol kanat germeyi sürdürüyor. Bu çerçevede başta temel ihtiyaçlar olmak üzere birçok eksiği kapatan giyim ve gıda temelli ücretsiz marketler, doğal afet mağdurlarına bu zor günlerde yardım eli uzatıyor.

GBB Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmada Nurdağı ilçesinde pazar yerinde kurulan sosyal marketten 20 bin kişi civarında vatandaş, gıda, kıyafet, çocuk bezi ve hijyen malzemeleri gibi temel ihtiyaç malzemelerinin ücretsiz olarak teminini sağlıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maç sırasında hayatını kaybeden futbolcu Kayanın adı Efelerde yaşayacakÖnceki Haber

Maç sırasında hayatını kaybeden futbolcu...

Trendyol, Yaz Alışverişi Kampanyasını başlatıyorSonraki Haber

Trendyol, Yaz Alışverişi Kampanyasını ba...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar