160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sosyal konutta Ardahanda kura heyecanı yaşandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sosyal konutta Ardahanda kura heyecanı yaşandı
Abone ol
ARDAHAN’DA YAPILACAK OLAN KONUTLAR İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi çerçevesinde Ardahan’da yapılacak olan 250 konutun kuraları çekildi.


İnönü Mahallesi’ndeki Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kuralarda, 250 konut için başvuran 3 bin 104 vatandaştan ismi çıkanlar büyük sevinç yaşarken, ismi çıkmayanlar ise hayallerini ertelemek zorunda kaldı.


Kura çekiliş törenine; Ardahan Vali Vekili Şahin Demir, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bahtiyar Topal ve diğer ilgililer katıldı.


Burada ilk kurayı çeken Vali Vekili Demir, "Ardahan için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Sonrasındaysa hak sahiplerinin isimleri okunarak ekrana yansıtıldı.


Kurayı kazanan vatandaşlardan Yüksel Kara, müjdeli haberi ilk olarak oğluna verdiğini söyleyerek, "Emekliyim ve evim yoktu. Çok şükür kuradan çıktı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Müjdeyi ilk oğluma verdim ve çok mutluyum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hırsızlık için girdikleri evde ev sahibini öldüren 4 sanığa ceza yağdı Önceki Haber

Hırsızlık için girdikleri evde ev sahibi...

Hastanede gerçeği aratmayan tatbikat Sonraki Haber

Hastanede gerçeği aratmayan tatbikat

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar