04 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

ŞÖNİM binasındaki çalışmalar yerinde incelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞÖNİM binasındaki çalışmalar yerinde incelendi
Abone ol
Il Müdürü Ilhan şönim Binasında çalışmaları Yerinde Inceledi

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, açılması planlanan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) binasında incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Nejat İlhan, İl Müdür Yardımcısı Rahim Duman, ŞÖNİM Müdürü Eşref Arbaç ve Sosyal Hizmetler Müdürü (SHM) Mehmet Tanas ile birlikte Bilecik’te açılması planlanan ŞÖNİM binasında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. İncelemelerde, il genelinde daha etkin ve nitelikli hizmet sunulabilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar ele alınırken, kadınlara yönelik hizmetlerin daha güçlü ve erişilebilir şekilde sunulmasına yönelik hazırlık süreçleri değerlendirildi.

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, "Kadınlara yönelik hizmetlerin daha güçlü ve etkin şekilde sunulabilmesi için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Amacımız, ihtiyaç duyan her bireye hızlı ve kaliteli hizmet ulaştırmaktır" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hırsızlık yaptı sandılar, 14 yaşındaki çocuğu tekme tokat dövdüler; o anlar kamerada Önceki Haber

Hırsızlık yaptı sandılar, 14 yaşındaki ç...

Vali Sözer ‘Yılın Okuru ödüllerini takdim etti Sonraki Haber

Vali Sözer ‘Yılın Okuru ödüllerini takdi...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar