160x600
18 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sonbaharda Tortum Şelalesinde ziyaretçi yoğunluğu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sonbaharda Tortum Şelalesinde ziyaretçi yoğunluğu
Abone ol
Türkiye’nin En Büyük, Avrupa’nın Ise üçüncü Büyük şelalesi Olan Tortum şelalesi, Kış öncesi Yoğun Ziyaretçi Akınına Uğradı.

Erzurum’daki Tortum Şelalesi, sonbaharın gelişiyle doğa tutkunları ve turistlerin akınına uğradı.

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise üçüncü büyük şelalesi olan Tortum, kış öncesi yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Sonbaharla doğa tutkunları ve turistler, şelalenin muhteşem manzarasını görmek için akın etti. Sezonun son günlerinde artan yoğunluk, şelalenin her köşesinde görülürken, ziyaretçiler fotoğraf çektirip doğanın tadını çıkardı. Yerli ve yabancı turistler, özellikle şelalenin yüksekten dökülen sularının oluşturduğu görsel şöleni hayranlıkla izledi.

Yetkililer, kış mevsimi yaklaşırken şelaleyi ziyaret etmek isteyenlerin artan yoğunluğa karşı dikkatli olmalarını ve güvenlik önlemlerine uymalarını tavsiye etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karadenizin Pamukkalesine olan ilgi her geçen yıl artıyor Önceki Haber

Karadenizin Pamukkalesine olan ilgi her...

Kars siste kayboldu Sonraki Haber

Kars siste kayboldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar