160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sökede 1 ayda 173 gıda işletmesi denetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sökede 1 ayda 173 gıda işletmesi denetlendi
Abone ol
Aydın (iha) - Aydın'ın Söke Ilçesinde Halk Sağlığının Korunması Hedefiyle Gıda üretim Ve Satış Noktalarında Eş Zamanlı Denetim Gerçekleştirilirken, Eylül Ayında 173 Gıda Işletmesi Denetlendi.

Aydın’ın Söke ilçesinde halk sağlığının korunması hedefiyle gıda üretim ve satış noktalarında eş zamanlı denetim gerçekleştirilirken, Eylül ayında 173 gıda işletmesi denetlendi.

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde il genelinde gıda satış ve toplu tüketim yerleri ile üretim yerlerine yapılan denetimler aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede sahaya inen Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri gıda üretimi ve satışı yapılan işletmelerde gerçekleştirdikleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Denetimlerde yapılan hijyen kontrollerinin yanı sıra kızartmalarda kullanılan yağlara yönelik de kontroller de yapılırken, mevzuata uygun davranmayan işletmelere de idari yaptırımlar uygulanıyor. Bu çerçevede Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Eylül ayı verileri de belli oldu. Verilere göre Söke’de Eylül ayında 6 adet yem bayii, 152 adet gıda satış ve toplu tüketim yeri, 15 adet gıda üretim yeri olmak üzere toplam 173 işletme gıda mevzuatı açısından denetlendi. Riske dayalı gıda denetimlerinin aralıksız olarak devam edeceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçükçekmece Belediyesi iş arayan ve işverenler arasında köprü olduÖnceki Haber

Küçükçekmece Belediyesi iş arayan ve işv...

EİBden Eylül ayında 1 milyar 542 milyon dolarlık ihracatSonraki Haber

EİBden Eylül ayında 1 milyar 542 milyon...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar