160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sokak ortasında saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sokak ortasında saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti
Abone ol
Adıyaman’ın Kahta Ilçesinde Sokak Ortasında Bir Grup şahsın Saldırısına Uğrayan Kişi Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde sokak ortasında bir grup şahsın saldırısına uğrayan kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Kahta ilçesi Gazi Mahallesi’nde sokakta yürüyen Kamil Numan (23) isimli yabancı uyruklu genç, henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı bir grup şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Kamil Numan için olay yerine sağlık ekibi ile polis ekipleri sevk edilirken, saldırganlar olay yerinden hızla kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Kamil Numan, Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Kamil Numan yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Meydana gelen olay sonrasında hastane ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malatyada zincirleme kaza: 7 yaralı Önceki Haber

Malatyada zincirleme kaza: 7 yaralı

Bursada 3. kattan düşen genç kız ağır yaralandı Sonraki Haber

Bursada 3. kattan düşen genç kız ağır ya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar