160x600
06 December, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Soğuk havalarda bitki çayına ilgi yoğun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Soğuk havalarda bitki çayına ilgi yoğun
Abone ol
Kış Mevsimi öncesinde Kırşehir’in Tarihi Uzun çarşısı’nda Bulunan Baharatçılar, Vatandaşlara Bitki çayı Tüketimi Konusunda önerilerde Bulundu.

Kış mevsimi öncesinde Kırşehir’in tarihi Uzun Çarşısı’nda bulunan baharatçılar, vatandaşlara bitki çayı tüketimi konusunda önerilerde bulundu. Hastalıkların daha kolay atlatılması için bazı doğal ürünlerin önemine dikkat çeken baharatçı Ünsal Gümüş, kış gelmeden önce bağışıklığı destekleyecek bitki çaylarının tüketilmesini tavsiye etti.

Tarihi çarşıda esnaflık yapan Gümüş; "Kış gelmeden önce zencefil, zerdeçal ve çeşitli bitki çayları öneriyoruz. Biz kendimiz de kullanıyoruz, vatandaşlara da tavsiye ediyoruz. Hastalandığımızda kullanmak önemli ama bitki çaylarını kış gelmeden önce düzenli tüketmenin daha faydalı olduğunu düşünüyoruz" dedi. Uzun Çarşı’da bitki çayı alışverişi yapan Ahu Işık ise doğal ürünlerin düzenli kullanımının önemine vurgu yaparak, "Hasta olmamak için ıhlamur çayı içiyorum. Faydalarını da görüyorum. İnsanların düzenli kullanımı önemli" ifadelerini kullandı.

Baharatçılarda; Karanfil, Zerdeçal, Rezene, Adaçayı, Ihlamur ve Kekik gibi ürünler mevsimine göre tüketiliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Onikişubat Belediyesinden kırsal mahallelere hizmet atağı Önceki Haber

Onikişubat Belediyesinden kırsal mahalle...

Kahramanmaraşta aranan hükümlü yakalandı Sonraki Haber

Kahramanmaraşta aranan hükümlü yakalandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar