12 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Soğuk hava nedeniyle örümcek ağları ve ağaçlar kırağı tuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Soğuk hava nedeniyle örümcek ağları ve ağaçlar kırağı tuttu
Abone ol
Soğuk Hava Nedeniyle örümcek Ağları Ve Ağaçlar Kırağı Tuttu. (olgun Yıldız/ardahan-iha)

Ardahan’da hava sıcaklığı sıfırın altında 3 dereceye kadar düştü. Kentte özellikle gece etkili olan soğuk nedeniyle örümcek ağları ve ağaçlar kırağı tuttu.

Ardahan’da dün gece hava sıcaklığı sıfırın altında 1 dereceye kadar düştü. Göle ilçesinde ise termometreler sıfırın altında 3 dereceyi gösterdi. Soğuk hava ve sis nedeniyle örümcek ağları ve ağaçlar kırağı tutarken, bitkiler ise kırağıyla beyaza büründü.

Kentte havanın bu sene geç soğuduğunu söyleyen İsmail Kahya, artık yavaş yavaş soğukların başladığını dile getirerek, "Soğuklar başladı. Şu anda sıcaklık eksi 3 derece ve ağaçlar soğukla birlikte kırağı tutmuş. Biz 12’nci aya kadar hava sıcaklıklarının iyi gideceğini tahmin ediyorduk. Ama maalesef yanıldık. Kış beklediğimizden de erken gelecek" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuzey Marmara Otoyolunda işçi servisi ile ticari taksi çarpıştı: 13 yaralı Önceki Haber

Kuzey Marmara Otoyolunda işçi servisi il...

Okul servis aracı şoförlerine eğitim verildi Sonraki Haber

Okul servis aracı şoförlerine eğitim ver...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar