08 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şizofreni hastası kayıp kadını arama çalışmaları 3üncü gününde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şizofreni hastası kayıp kadını arama çalışmaları 3üncü gününde
Abone ol
Diyarbakır'ın çınar Ilçesinde Evden çıkan Ve Kendisinden Bir Daha Haber Alınamayan 45 Yaşındaki Kadın Için Arama çalışmaları 3'üncü Gününde Devam Ediyor.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 45 yaşındaki kadın için arama çalışmaları 3’üncü gününde devam ediyor.

İlçeye bağlı kırsal Kubacık Mahallesi’nde yaşayan şizofreni hastası 2 çocuk annesi Nimet Kılıç (45), 22 Ocak’ta saat 05.12’de evden ayrıldı. Eşinin yatağında olmadığını fark eden Şeyhmus Kılıç, durumu önce komşularına daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin, köy çevresi ve sulak alanlarda kadının bulunması için arama çalışması 3’üncü gününde devam ediyor.

Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) ekipleri ve kadavra köpeğinin de destek verdiği arama çalışmaları bölgede sürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çoban ve 9 keçisi, 3 gündür mahsur kaldığı yerden kurtarıldı Önceki Haber

Çoban ve 9 keçisi, 3 gündür mahsur kaldı...

Osmaniye Haftalık Hava Tahmini Sonraki Haber

Osmaniye Haftalık Hava Tahmini

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar