14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sivil toplum kuruluşlarına Tehlikeli Maddelere Müdahale eğitimi verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivil toplum kuruluşlarına Tehlikeli Maddelere Müdahale eğitimi verildi
Abone ol
Eskişehir Il Afet Ve Acil Durum Yönetimi Müdürlüğü (afad) Eğitmenleri Tarafından, Sivil Toplum Kuruluşlarına Yönelik Tehlikeli Maddelere Müdahale (hazmat) Eğitimi Gerçekleştirildi.

Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Müdürlüğü (AFAD) eğitmenleri tarafından, sivil toplum kuruluşlarına yönelik Tehlikeli Maddelere Müdahale (HAZMAT) eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitime; Anadolu Üniversitesi Arama Kurtarma (AUSAR), Odunpazarı Arama Kurtarma (OBAK) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Arama Kurtarma Birimi (AKUB) ekipleri katıldı. AFAD eğitmenleri, katılımcılara tehlikeli maddelere nasıl müdahale edileceğini detaylı bir şekilde anlattı. Tehlikeli maddelerin tanınması, olay yeri güvenliği ve koruyucu ekipman kullanımı konuları uygulamalı olarak ele alındı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiyenin enerji altyapısı, Avrupa ve Amerikadan daha iyi Önceki Haber

Türkiyenin enerji altyapısı, Avrupa ve A...

Dulkadiroğlunda yollar yenileniyor Sonraki Haber

Dulkadiroğlunda yollar yenileniyor

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar