14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şırnakta UMKE zamanla yarıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şırnakta UMKE zamanla yarıştı
Abone ol
şırnak'ta Rahatsızlanan 2 Yaşındaki çocuk, Umke Ekiplerinin Karlı Yollardaki Zorlu Mücadelenin Ardından Hastaneye Yetiştirildi.

Şırnak’ta rahatsızlanan 2 yaşındaki çocuk, UMKE ekiplerinin karlı yollardaki zorlu mücadelenin ardından hastaneye yetiştirildi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle yolda mahsur kalan bir ambulans, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından yapılan müdahale ile güvenli alana alındı. UMKE ekipleri, burada ambulansın yeniden hareket etmesini sağladıktan sonra gelen bir ihbar üzerine Şırnak merkeze bağlı Araköy’e yönlendirildi.

Araköy’de rahatsızlanan 2 yaşındaki çocuk, karla kaplı ve ulaşımın güçlükle sağlandığı yollardan UMKE ekiplerinin özverili çalışmasıyla alınarak hastaneye yetiştirildi. Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yetkililer, yoğun kar yağışına rağmen sağlık ve kurtarma ekiplerinin 24 saat esasına göre görev başında olduğunu belirterek, vatandaşlardan zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2025 Teknofest Finalistlerine Çerkezköyde Ödül Töreni Önceki Haber

2025 Teknofest Finalistlerine Çerkezköyd...

Bakan Işıkhan: Kasım ayında işsizlik oranı, yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti Sonraki Haber

Bakan Işıkhan: Kasım ayında işsizlik ora...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar