160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şırnakta iki askerin şehit, 45 kişinin yaralandığı kazada otobüs şoförü gözaltına alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şırnakta iki askerin şehit, 45 kişinin yaralandığı kazada otobüs şoförü gözaltına alındı
Abone ol
ŞIRNAK-ULUDERE KARAYOLU BALVEREN BELDESİ MEVKİSİNDE ASKERİ PERSONELİ TAŞIYAN OTOBÜSÜN ŞARAMPOLE DEVRİLMESİ SONUCU 2 ASKER ŞEHİT, 4’Ü AĞIR, 43 ASKERİ PERSONEL, SÜRÜCÜ VE MUAVİNLE BİRLİKTE 45 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZADA OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI.

Şırnak-Uludere karayolu Balveren beldesi mevkisinde askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu 2 asker şehit, 4’ü ağır, 43 askeri personel, sürücü ve muavinle birlikte 45 kişinin yaralandığı kazada otobüs şoförü gözaltına alındı.


Şırnak- Uludere karayolu Balveren beldesi mevkisinde askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole devrilmesiyle Piyade Uzman Çavuş Yunus Öztürk ile Sözleşmeli Er Muhammed Koçak’ın şehit olduğu, 4’ü ağır 43 asker ve muavin ile otobüs sürücüsü S.F.’nin (29) yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


Soruşturma çerçevesinde şoför S.F., tedavisinin ardından gözaltına alındı. S.F.’nin kolluk kuvvetlerindeki işlemleri devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Sönmeyen Ateş” sahnelendi Önceki Haber

“Sönmeyen Ateş” sahnelendi

Park halindeki kamyonete çarptı Sonraki Haber

Park halindeki kamyonete çarptı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar