14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şırnaklı öğrenciler köyde kitap yazıp imza günü etkinliği düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şırnaklı öğrenciler köyde kitap yazıp imza günü etkinliği düzenledi
Abone ol
şırnaklı öğrenciler Kitap Yazıp Imza Günü Etkinliği Düzenledi. Etkinlikte 26 Eser, 26 Yazar Bir Kitapta Buluştu.

Şırnaklı öğrenciler kitap yazıp imza günü etkinliği düzenledi. Etkinlikte 26 eser, 26 yazar bir kitapta buluştu.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Mutlaca köyündeki Şehit İhsan Öter İlk ve Orta Okulu’nda eğitim gören 26 öğrenci 26 eser ortaya koydu. Hazırlanan eserler bir kitapta buluştu. Her bir öğrenci evde hazırladığı kitabı "Mutluca bir köyün hikayeleri" kitabında topladı. İlk basımı yapılan kitap için imza günü etkinliği hazırlandı. Okul bahçesi önünde şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla etkinlik başladı. Ardından eserlerini tanıtan minik yazarlar, imza törenine geçti. Her bir öğrenci, hazırlanan kitaba imza atarak gelen misafirlere hediye etti.

Kitap hakkında konuşan öğrencilerden Efsun Öter, ’’8’inci sınıfta okuyorum. İlk defa böyle bir kitap yazdım. Okulumuzla ilgili güzel bir kitap yazdık. Öğretmenlerime çok teşekkür ederim, bugün imza günümüz. Okuyanlar çok beğendi’’ dedi.

Ecrin Öter isimli öğrenci ise kitap sayesinde daha çok verimli bir çalışma yaptıklarını söyledi. Ecrin Öter, "Çok mutluyum. Birazdan misafirlerimiz gelecek, ilk defa böyle bir etkinlik yapıyoruz. Her birimiz evde yazdığı hikayeyi kitaplaştırdık, çok güzel bir çalışma oldu" diye konuştu.

Türkçe öğretmeni Fatma Gizem Yaslıkaya da "Türkiye genelinde belki ilk defa böyle bir etkinlik yapılıyordur. Kalıcı bir hatıra olsun diye ücra bir köyde 26 yazar 26 eseri kitaplaştırdık. Bugün imza günü, bu anlamda çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Etkinliğe Kaymakam Mehmet Furkan Taşkıran, Alay Komutanı Jandarma Albay Murat Kızıltan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emin Keçebaş, İlçe Emniyet Müdürü İzzet Burahan Birgenç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Özdemir, veliler ve öğrenciler katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Palancıoğlu: Bu anlamlı gece insanoğlu için manevi bir fırsattır Önceki Haber

Başkan Palancıoğlu: Bu anlamlı gece insa...

Şanlıurfada kaçak sigara operasyonu: 3 gözaltı Sonraki Haber

Şanlıurfada kaçak sigara operasyonu: 3 g...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar