160x600
11 December, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şırdancı Mehmet yayaya çarptı: Kadının kolu ve bacağı kırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şırdancı Mehmet yayaya çarptı: Kadının kolu ve bacağı kırıldı
Abone ol
Gerçek Adı Mehmet Sur Olan Fenomen şırdancı Mehmet'in Kullandığı Araç, Muş’ta Yolun Karşısına Geçmeye çalışan Bir Kadına çarptı. Yaralı Kadın Ameliyata Alındı.

Gerçek adı Mehmet Sur olan fenomen ‘Şırdancı Mehmet’in kullandığı araç, Muş’ta yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı.

Sosyal medya fenomeni ‘Şırdancı Mehmet’ olarak bilinen Mehmet Sur’un kullandığı araç, Muş’ta yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan kadın ağır yaralandı. Kent merkezinde yaşanan kazada ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının sol kolunun ve sol bacağının kırıldığı ve acil ameliyata alındığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralı kadının tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan eski CHP ilçe başkanına ev hapsi Önceki Haber

Rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan eski...

Kastamonu Üniversitesinin projesine destek Sonraki Haber

Kastamonu Üniversitesinin projesine dest...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar