
Abone ol

SİNOP’UN ERFELEK İLÇESİNDE UYUŞTURUCU MADDE SATICILARINA YÖNELİK 5 FARKLI ADRESE EŞ ZAMANLI YAPILAN OPERASYON SONUCU 2 BİN 868 GRAM KUBAR ESRAR, 50 GRAM KENEVİR TOHUMU, 1 ADET TABANCA, 7 ADET RUHSATSIZ AV TÜFEĞİ, 296 ADET AV TÜFEĞİ FİŞEĞİ, 28 ADET TABANCA FİŞEĞİ, 4 PAKET SARMA KAĞIDI VE 1 ADET HASSAS TERAZİ ELE GEÇİRİLDİ.
Sinop merkez ve Erfelek’te 5 farklı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda yaklaşık 3 kilo kubar esrar ve 50 gram kenevir tohumu ele geçirildi.
Sinop İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kent merkezi ve Erfelek’te uyuşturucu satıcılarına yönelik 5 farklı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 2 kilo 868 gr kubar esrar, 50 gram kenevir tohumu elde edildi. Ayrıca 1 ruhsatsız tabanca ve 7 adet ruhsatsız av tüfeği ile çok sayıda fişek ele geçirildi.

Yorum Yazın