04 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sinopta okul personeline diyabet farkındalığı semineri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sinopta okul personeline diyabet farkındalığı semineri
Abone ol
Sinop’ta Bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Diyabet Farkındalığını Artırmak Amacıyla öğretmen Ve Personele Yönelik Bilgilendirici Bir Eğitim Programı Gerçekleştirildi.

Sinop’ta bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde diyabet farkındalığını artırmak amacıyla öğretmen ve personele yönelik bilgilendirici bir eğitim programı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü diyetisyeni Edanur Dilan Mete tarafından verilen eğitimde, diyabetin tanımı, belirtileri, sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve günlük yaşamda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Katılımcılara diyabetin erken fark edilmesinin önemi anlatılırken, sağlıklı yaşam için dengeli beslenme ve bilinçli yaşam alışkanlıklarının önemi vurgulandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alanyada ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü Önceki Haber

Alanyada ormanlık alanda çıkan yangın bü...

Atalarının develerle gittiği umre yolculuğunu onlar motosikletleri ile yaptı Sonraki Haber

Atalarının develerle gittiği umre yolcul...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar