28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Sinopta Filistine destek, Siyonizme lanet mitingi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sinopta Filistine destek, Siyonizme lanet mitingi
Abone ol
Sinop’ta Bir Araya Gelen Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Filistin’e Destek Siyonizme Lanet Mitingi Düzenledi. Mitingde Israil Protesto Edildi, Gazze’de ölenler Için Dua Edilerek Düzenlenen Basın Açıklamasıyla Filistin’e Destek Istendi (rıfat Yılmaz/sinop-iha)

Sinop’ta bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, "Filistin’e destek, Siyonizm’e lanet" mitingi düzenledi. Mitingde İsrail protesto edildi, Gazze’de ölenler için dua edilerek düzenlenen basın açıklamasıyla Filistin’e destek istendi.

Sinop Uğur Mumcu Meydanı’nda bir araya gelen çok sayıda STK, Filistin’e destek dileklerinde bulunurken İsrail protesto edildi. Grup adına açıklama yapan Diyanet-Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Merkez İlçe Başkanı Şahin Köstek, "Bugün Türkiye genelinde Siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için alanlardayız. Aynı anda Ankara da büyük bir mitingle Siyonist katliamı lanetliyor, bütün Türkiye’den ses veriyoruz. ’Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur’ diyerek Siyonizm’e karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, kutlu direnişi selamlamak için buradayız. İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak için buradayız. Ve dünyanın tüm iyi insanlarına ’zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor’ uyarısında bulunmak için buradayız. Evet, bugün Filistin’de mazlumların kanı üzerine kurulmuş bir rejim var. O şebekeye kimileri devlet diyor. Hayır, İsrail bir devlet değildir. İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve desteklenen bir terör örgütüdür. İsrail, bütün dünyaya kötülük yayan, soykırımcı bir organizasyondur. İşte. Bu rejime karşı direnen bir avuç insan, bugün, bütün dünyanın onurunu tutmaya çalışan o halk katlediliyor" dedi.

Miting, Gerze İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zekir Sağır tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bingölde 36 kilo uyuşturucu maddesi ele geçirildiÖnceki Haber

Bingölde 36 kilo uyuşturucu maddesi ele...

Hakkâride “Filistine destek Siyonizme lanet” mitingiSonraki Haber

Hakkâride “Filistine destek Siyonizme la...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar