160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sinopta dere ıslah projeleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sinopta dere ıslah projeleri
Abone ol
Devlet Su Işleri (dsi) 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra çelik Ve Beraberindeki Teknik Heyet, Sinop Genelinde Yürütülen Projeleri Yerinde Inceleyerek çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı.

Devlet Su İşleri (DSİ) Samsun 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik ve beraberindeki teknik heyet, Sinop genelinde yürütülen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Saraydüzü ilçesi Cumatabaklı köyünde yürütülen Köy Deresi Islah Projesi sahasında incelemelerde bulunan Bölge Müdürü Çelik, devam eden çalışmaları denetledi. Yetkililerden proje ilerleyişi hakkında bilgi alan Çelik, dere ıslahının bölgedeki taşkın riskini azaltarak yerleşim yerlerini ve tarım arazilerini koruyacağını belirtti.

Ardından Durağan ve Boyabat ilçeleri arasında yer alan tarım arazilerinin korunmasına yönelik yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyen Çelik, tarımsal üretimin sürdürülebilirliği açısından bu tür altyapı yatırımlarının büyük önem taşıdığını vurguladı.

Teknik heyetle birlikte sahada değerlendirmelerde bulunan DSİ 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik, projelerin bölge halkına ve çiftçilere uzun vadeli katkı sağlayacağını belirterek, çalışmaların titizlikle sürdürüleceğini ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaymakam Abdülhamid Uyarın mutlu günü Önceki Haber

Kaymakam Abdülhamid Uyarın mutlu günü

Kanseri yendi 12 yıldır hastalara umut oluyor Sonraki Haber

Kanseri yendi 12 yıldır hastalara umut o...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar