160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sinopta çamur yağdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sinopta çamur yağdı
Abone ol
SİNOP’TA İKİ GÜNDÜR GECE SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN TOZ TAŞINMALI YAĞIŞLAR, ARAÇLARI ÇAMURA BÜRÜDÜ

Sinop’ta iki gündür gece saatlerinde etkili olan toz taşınmalı yağışlar, araçları çamura bürüdü. Dün yıkanan araçlar, ertesi gün tekrar çamurla kaplanınca oto yıkamacılar hareketlendi.


Sinop’ta son iki gündür gece saatlerinde toz taşınması ve yağmurla birlikte kent merkezindeki araçlar çamura büründü. İlk gün yağan çamur sonrası aracını yıkatan sürücüler, ertesi sabah baktığında tekrar çamurla karşılaştı. Araçları çamurla kaplanan sürücüler, tekrar oto yıkamacıların yolunu tuttu.


Dün yıkattığı aracın tekrar çamur olduğunu söyleyen Mehmet Oğuz, “Dün arabayı yıkattırdım, sabah kalktım yine çamur içinde. İki gündür araba çamur içinde, toz mu çamur mu bilemedik. Bir de martılar eksik olmuyor maşallah” dedi.


Oto yıkamacı Bünyamin Tosun, “Bu aralar havalar çok değişik, gündüz çok sıcak oluyor akşam sis oluyor sisin peşine yağmur. İki akşamdır malum havalardan dolayı çamur yağıyor. Arabalar kirlendiği için gündüz de aracını yıkattırmaya getiriyor. Bize de baya bir yoğunluk oluyor. Dün yıkadığımız araçlar bugün yine çamur oldu, muhtemelen bugün yine gelecekler” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İran dini lideri Hamaney: ABD, İran halkını İslam Cumhuriyeti ile karşı karışa getirmeye çalışıyorÖnceki Haber

İran dini lideri Hamaney: ABD, İran halk...

Antalya ve Muğla sahillerinde güneşli hava yoğunluğuSonraki Haber

Antalya ve Muğla sahillerinde güneşli ha...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar