160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sındırgılı çocuklar kumbaralardaki paralarını bağışlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sındırgılı çocuklar kumbaralardaki paralarını bağışlıyor
Abone ol
SINDIRGI İLÇESİNDE DE DEPREM BÖLGESİNE YARDIM SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Sındırgı ilçesinde de deprem bölgesine yardım seferberliği devam ediyor. Cumhuriyet Meydanında kurulan yardım çadırında yedi yetmişe seferberlik var. Sındırgılı çocuklar kumbaralardaki paralarını depemzedeler için bağışlıyor


Merkezdeki yardımlar Cumhuriyet Meydanında toplanırken kırsal mahallelerdeki yardımlar da muhtarlar aracılığı ile ilçe merkezine getiriliyor. Kar nedeniyle ulaşım zorluğu çekilen bölgelerde ise 4x4 araçlar kullanılıyor.


İki günlük süre içerisinde toplanan 2 TIR yardım malzemesi Cumhuriyet Meydanından dualar eşliğinde yola çıktı.


Yardım malzemelerinin ücretsiz olarak ulaşımını üstlenen Düvertepe Taşıyıcılar kooperatifine ve yardım seferberliğine gönülden destek veren Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Bütün AFAD dediğimiz afet ve organizasyon merkezi, valilikler hep beraber oradalar. Yani buradakinde bize kaymakamlığımız olarak sosyal yardımlaşma dayanışma, STK, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler ve devletin bütün kurumları hep beraber buradayız. Göz yaşartıcı çok güzel farklı tablolar yaşıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimiz daim eylesin. Yani biz böyle güçlüyüz onun için bizi yıkamıyorlar onun için bize diş geçiremiyorlar ama Allah’ın izniyle bu zorlukları da hep beraber birlik ve beraberlik içinde aşacağız diyorum. Katkı sunun bütün Sındırgılılara bütün siyasi partilere, bütün STK’lara, devletin bütün kuruluşlarına ve 35 bin Sındırgılıya hakikaten, yürekten, kalben şükranlarımı arz ediyorum” dedi.


Kumbarasındaki paraları yardım çadırına getiren Muhammet Mustafa Boran da depremdeki arkadaşlarımıza yardım etmek için kumbarasından para getirdiğini belirtti.


Yardım seferberliği devam ettiği sürece kooperatif üyesi TIR’larla ulaşımın devam edeceği belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trabzon İl Jandarma Komutanlığından deprem bölgesine 300 kişilik arama-kurtarma ekibi gönderildiÖnceki Haber

Trabzon İl Jandarma Komutanlığından depr...

Dicle Elektrikten arama kurtarma çalışmalarına destekSonraki Haber

Dicle Elektrikten arama kurtarma çalışma...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar