160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sınav Kaygısıyla Baş Etme Psikoeğitim Atölyeleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sınav Kaygısıyla Baş Etme Psikoeğitim Atölyeleri
Abone ol
Mamak Belediyesi, Hayatlarını Etkileyecek Sınav öncesi öğrencilere Psikoeğitim Atölyeleri Ile Destek Verdi.

Mamak Belediyesi, hayatlarını etkileyecek sınav öncesi öğrencilere psikoeğitim atölyeleri ile destek verdi.

Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi, uyanık kütüphanelerde “Sınav Kaygısıyla Baş Etme Psikoeğitim Atölyeleri” düzenledi. Sosyal Hizmet Uzmanı/Aile Danışmanı Feyzanur Erdoğmuş tarafından verilen psikoeğitime, öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

YKS sınavı öncesi; sınav gününe hazırlık, sınav anında dikkat edilmesi gerekenler, kaygının doğru yönetilmesi gibi birçok önemli başlık üzerinde duruldu. Soru cevap bölümünde de birebir diyaloglar sağlanarak her öğrencinin yaşadığı durum ayrı ayrı analiz edildi.

Başkan Murat Köse’den Öğrencilere “Başarılar”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 17-18 Haziran’da yapılacak YKS öncesi öğrencilere başarılar diledi. Başkan Murat Köse “YKS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Çalışma ve gayretlerinin sonucunu en iyi şekilde alacaklarından şüphem yok. Biz de bu süreçte kendilerini sınav kaygısı ile baş etme yöntemleri konusunda yalnız bırakmadık. Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi’mize de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
270 cankurtaran deniz sezonunun başlamasıyla göreve hazırÖnceki Haber

270 cankurtaran deniz sezonunun başlamas...

Depremde vefat eden sosyal medya fenomeni Taha Duymazın annesi: “Tahanın mutfağı öksüz kaldı”Sonraki Haber

Depremde vefat eden sosyal medya fenomen...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar