28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

Silvan Belediyesinden Mustafa Ceceli konseri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Silvan Belediyesinden Mustafa Ceceli konseri
Abone ol
SİLVANLILARIN BAHARA MÜZİK EŞLİĞİNDE MERHABA DİYECEKLERİNİ BELİRTEN ÖZTÜRK, “TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EN ÇOK ZARAR VERDİĞİ, ÇUKUR EYLEMLERİYLE TAHRİBATIN YAŞANDIĞI, İLÇELERİMİZDEN BİRİ OLAN SİLVAN İLÇEMİZDE VATANDAŞLARIMIZ SOSYAL VE KÜLTÜREL BİRÇOK GÜZELLİKLERDEN MAHRUM BIRAKILDI" DEDİ

Diyarbakır’ın Silvan Belediyesi, kültürel etkinlikler bünyesinde Mustafa Ceceli konseri düzenleyecek.


Silvan Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. Bu anlamda Silvan Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğünce, Silvan Şehir Stadında Mustafa Ceceli konseri düzenleyecek. Silvan belediyesinin sadece şehrin alt yapı, yol, ulaşım, sosyal donatı alan sorunlarını çözmediğini belirten Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Murat Öztürk, "Bunun yanında birçok medeniyete başkentlik yapan tarihin incisi Silvan’da kültürel alandaki eksikliği gidermek için kırsalda sinema etkinlikleri, merkezde Ramazan etkinliği gerçekleştirdik. Bu etkinliklerde binlerce vatandaşlarımızla bir araya gelerek güzel bir birliktelik oluşturduk" dedi.


“Silvanlılar, bahara müzik eşliğinde merhaba diyecek”


Silvanlıların bahara müzik eşliğinde merhaba diyeceklerini belirten Öztürk, “Terör örgütünün en çok zarar verdiği, çukur eylemleriyle tahribatın yaşandığı, ilçelerimizden biri olan Silvan ilçemizde vatandaşlarımız sosyal ve kültürel birçok güzelliklerden mahrum bırakıldı. Vatandaşlarımızı sosyal ve kültürel alanda müzikle buluşturmak için ilk defa düzenlenecek olan açık hava konserine Silvanlılar bahara müzik eşliğinde merhaba diyecek” diye konuştu.


Bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Murat Öztürk, 17 Mayıs Salı günü Silvan Şehir Stadında düzenlenecek olan Mustafa Ceceli konserine tüm halkın davetli olduğunu dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sultanbeylide polis memurunun şehit olduğu kazaya ilişkin 6 kişi adliyeye sevk edildiÖnceki Haber

Sultanbeylide polis memurunun şehit oldu...

Ünye Kalesi turizme hazırlanıyorSonraki Haber

Ünye Kalesi turizme hazırlanıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar