160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Silivri Belediyesinde yazlık sebze hasadı devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Silivri Belediyesinde yazlık sebze hasadı devam ediyor
Abone ol
Silivri Belediyesi, Atalık Sebze Tohumları Projesi Kapsamında ürettiği Yazlık Sebzeleri Hem Belediye çalışanlarının Hem De Ihtiyaç Sahibi Vatandaşların Sofralarına Ulaştırıyor.

Silivri Belediyesi, Atalık Sebze Tohumları Projesi kapsamında ürettiği yazlık sebzeleri hem belediye çalışanlarının hem de ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına ulaştırıyor.

Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde, belediyeye ait 40 dönümlük arazide yetiştirilen yazlık sebzelerin hasadı hız kesmeden devam ediyor. Hasat edilen ürünler, belediye yemekhanesinde personel öğünlerinde kullanılmasının yanı sıra konserve ürünlere dönüştürülüyor ayrıca Silivri Belediyesi Aşevi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hazırlanan yemeklerde değerlendiriliyor.

"Atalık Sebze Tohumları Projesi" kapsamında elde edildi

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, üretimde kullanılan fideler Silivri Belediyesi’nin "Atalık Sebze Tohumları Projesi" kapsamında elde edilerek toprağa kazandırıldı. Bu sayede yerli tohumların korunması, doğal ve sağlıklı üretimin sürdürülmesi hedefleniyor. Hasat edilen ürünlerin önemli bir kısmı Silivri Belediyesi Aşevi tarafından her gün yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaş için hazırlanan yemeklerde kullanılırken, konserve haline getirilen sebzelerle de yıl boyunca destek sağlanacağı belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığında görev değişimi Önceki Haber

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığında gör...

İşten çıkan şahıs 15 gündür kayıp Sonraki Haber

İşten çıkan şahıs 15 gündür kayıp

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar